Zakelijk

Psychosociale therapie betreft een kortdurende behandeling waarbij het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor zal de veerkracht en de kwaliteit van leven verbeteren. Klik op de afbeelding om mijn folder te downloaden.

Om tijdens de consulten zoveel mogelijk met de inhoud bezig te kunnen zijn, heb ik op deze pagina een aantal zakelijke aspecten samengevat.

Trajecten op maat

Riemy Mulder biedt trajecten op maat. In het eerste gesprek bepalen we het doel van het traject.

Tarieven en vergoeding

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Psychosociale therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Voor mijn tarieven en de vergoedingen van de zorgverzekeraars klik hier.

Overige zakelijke kaders

Afspraken die niet uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Alle overige zakelijke kaders zijn te vinden in mijn Algemene voorwaarden, Privacy reglement, Klachtenregeling en Disclaimer.

Professionaliteit

Riemy Mulder is lid van de LVPW, de Landelijke Vereniging voor Psychsociaal Werkenden en de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO). Daarnaast ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ. Ik ben opgenomen in de verwijsgids kanker en aangesloten bij vind-een-therapeut.nl en therapiepsycholoog.com.

Als Registertherapeut van de LVPW val ik onder het Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Contact

Neem nu contact op met Riemy Mulder. Bel: 06-34123973 of mail: info@riemymulder.nl.