Zakelijk

Psychosociale therapie betreft een kortdurende behandeling waarbij het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor zal de veerkracht en de kwaliteit van leven verbeteren.

Riemy Mulder biedt trajecten op maat. In het intakegesprek bepalen we het doel van het traject. Lees ook de folder.

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Psychosociale therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Voor mijn tarieven en de vergoedingen van de zorgverzekeraars klik hier.

Afspraken die niet uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Alle overige zakelijke kaders zijn te vinden in mijn Algemene voorwaarden en Privacy reglement.

Riemy Mulder is lid van de LVPW, de Landelijke Vereniging voor Psychsociaal Werkenden en de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO). Ik ben opgenomen in de verwijsgids kanker en aangesloten bij vind-een-therapeut.nl en therapiepsycholoog.com.

Daarnaast ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ. Verder hanteer ik het klachtenreglement van de LVPW. Ten slotte ben ik lid van het SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg.